Categorii

luni, 6 septembrie 2010

Ai face orice ca Blogul tau sa fie "Faimos"

Un Pont neasteptat!

In data de 3 septembrie Blogul Ramonei implineste 1 an! Sarbatoare mare toate cele bune si un Video peste masura.



Frumos Regizat! Really Ramona?! 


Persoana a carui nume nu-l pot dezvalui ne-a spus ca Ramona le-a facut sa vorbeasca si cum Ramona nu poate fi refuzata, stiti ce se intampla...incepe sa vorbeasca pana nu mai termina.
Le-a pus pe fiecare sa zica cate ceva exclusiv cum ar fi: poze noi, interviuri bine traduse sau stiri necopiate. Da...necopiate dar inspirate. Ce sa-i faci asa ajungi cand esti disperata ca blogul tau sa fie al' mai "faimos". 
Ramona e invidioasa pe Blogul ei vecin Twilight Hot News acesta e adevarul! Aceasta o jigneste fara sa gandeasca pe Ella. Nimeni nu merita jignit!




By Gossip People Team 




Gossip Is forever 
        and
You can be next!

14 comentarii:

TodoTwSaga spunea...

asta da barfa picanta!

Ramona spunea...

Daca nimeni nu merita jignit, tu de ce ma jignesti in mod repetat?

Anonim spunea...

Dar tu ramona de ce esti atat de ipocrita? Fetele/fata sau cine e, a spus purul adevar, stiu foarte bine povestea dar it's gossip nu o stie pe toata, pacat, ar fi avut rating mare...

GossipPeople spunea...

Vrem doar adevarul Ramona!

Ramona spunea...

Adevarul? Adevarul este ca stiu ca acest blog ii apartine Ellei, desi nu recunoaste si tot adevarul este ca de la Ana a pornit aceasta barfa, care are doar un mic sambure de adevar, insa nu simt ca trebuie sa ma justific in fata voastra.

Anonim spunea...

stiti ca a mai aparut niste fete cu acest blog? http://we-know-about-them.blogspot.com/ gen gg, normal, dar sunt atat de penibile :|

Anonim spunea...

mda... cam ciudat ca e asa laudata ella si i se face asa mutla reclama la blog...

Anonim spunea...

hmmmm GG te`ai ales cu o enigma,dar e cam ciudat ca toate au fost acolo????si din bucuretsi????dar daca sunt prietenutzele do`nsoarei ramona????adica ce??ii era greu sa le zica "dea interviu: ca sa spuna asa:)):)):))?????funny,isn`t it?:)):)):))

Amonima 01[asa ma voi nota,sa nu incurcati borcanele:)):))]

Anonim spunea...

*sa le zica "da`ti interviu"...greseala mea:D

Anonima 01[tastatura proasta,,germana:D]

Ramona spunea...

Nu sunt prietenele mele, sunt fanele care au venit la intalnirea organizata de mine, intalnire la care au participat la concusuri si au castigat o gramada de premii. Alte intrebari stupide mai aveti?

Anonim spunea...

da!:)):))dc nu te tii de cuvant??in caz ca ai!..gandeste`te bine la ce ma refer sa nu vii cu vreo tampenie,cum ne`ai obisnuit,de altfel:*...

X.O.X.O. Anonima 01:*:P

Anonim spunea...

Imi pare rau sa va stric distractia,dar am fost acolo,apar in video,si stiu cum a fost defapt.

Ramona a vrut o iesire cu fane Twilight si vizitatoare TLB.

Au fost concursuri,intradevar,dar dupa ce am filmat videoclipul.Cat despre premii,acestea au fost brose facute manual.

Deci,Ramona nu ne-a obligat sa aparem in videoclip,cat despre mita sau texte date,nici nu va ganditi.


Mai bine ati termina sa raspanditi barfe neadevarate.

Nu tin partea nimanui,vreau doar sa stiti adevarul.

GossipPeople spunea...

Anonim de mai sus...

Asa de simplu e sa dai un copy Paste nu? Aceeasi persoana acelasi comentariu pe alt Gossip Blog .

adriana spunea...

1. buna!
2. get a life!
3. o stiu pe ramona de prea mult timp ca sa stiu ca sunteti doar invidioase; pe ce? pe faptul ca munceste ea si alte fete, la niste bloguri de unde primesc,ce? luna si stelele, sau probabil teren pe marte...de fapt, primesc comentariile si jignirile voastre...get a life again!
4. wtf? altceva mai bun nu aveti de facut decat sa puneti nume tampite de gen "gossip" doar pentru ca ati vazut un film cu numele asta, sau ca ati cautat naibii in dictionar sa vedeti ce inseamna? ... si pe deasupra mai si "gossiittii" barfe..iach, altceva nu aveti de facut, va dau eu o idee, get a life!!!!! si nu incepeti cu "asta e ramona" sau " e o tampita care doar ii i-a apararea ramonei" oi fi eu haioasa..da nu tampita!
si ca sa stiti pe cine injurati, ma cheama adriana :D veti gasi ff repede idul meu, daca cautati ptr injuraturi sau cv de genu...:))) sa nu indrazniti sa stergeti comentariul ca va spun judecatorului lumii blogging! daca existya unu=))